16.1.2021

ePuu

Puuinfon kehittämä ePuu-palvelu julkaistiin marraskuussa 2019. Palvelu on herättänyt laajaa kiinnostusta muun muassa rakennuttajien, suunnittelijoiden ja rakennusvalvontojen keskuudessa.

ePuu-palvelulla voi selvittää, miten puurakennushanke poikkeaa muusta rakentamisesta ja selvittää hanketta koskevat palomääräykset. Lisäksi voi tutustua erilaisiin puurakennejärjestelmiin ja valita hankkeeseen soveltuvat vaatimusten mukaiset rakenneratkaisut. Palvelusta voi myös katsoa, mitä vastaavat hankkeet Suomessa ovat aiemmin maksaneet ja löytää puisia ratkaisuja tarjoavat yritykset hankkeen kilpailutusta ja hankintoja varten. Palvelu täydentyy edelleen. Muun muassa rakennetyyppien ääneneristävyyden arvoja tarkistetaan parhaillaan ja rakenteisiin lisätään niiden hiilijalanjälkitiedot.

Miten pääsen mukaan ePuu-palveluun?

Palvelussa näkyminen on Puuinfon jäsen- ja kumppaniyritysten etu. Reaaliaikainen lista jäsen- ja kumppaniyrityksistä löytyy täältä https://puuinfo.fi/puuinfo-oy/puuinfon-jasen-ja-kumppaniyritykset/

ePuu-palvelussa mukana olevat yritykset ilmoittavat erillisellä kaavakkeella, minkälaisiin tarjouspyyntöihin heidän yrityksestä saa vastauksen.

Kun haluat yrityksesi mukaan palveluun, se hoituu kätevimmin liittymällä Puuinfon perus- tai täyskumppaniksi (1 800 / 5 000 €/v). Liittymisen voit hoitaa suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@puuinfo.fi tai soittamalla Puuinfon numeroon 010 2127 670

Mikroyritykset voivat saada tuotteensa tuotehakuun hintaan 500 €/tuote.