19.8.2021

Puuinfo vahvistaa viestintäosaamistaan

Filosofian maisteri ja medianomi Anne Soininen aloitti työnsä Puuinfon viestintäasiantuntijana elokuun alussa.

Annea odotti Puuinfossa melkoinen työsarka, sillä akuutissa vaiheessa ovat Puu-lehden lokakuun numeron toimitus, uudenlaisten Puupäivien järjestely, www-sivujen monet päivitys- ja parannustarpeet, kuvapakin uusiminen, kiihtyvän puurakentamisen uutisoinnin mediaseuranta ja tiedonvälittäminen Puuinfon asiakkaille. Annen osaamisen myötä Puuinfon viestintätoiminnot tulevat laajenemaan ja muuttumaan entistäkin laadukkaimmiksi.

Annella on monipuolinen kielitaito, jota myös tullaan hyödyntämään monikielisessä Puuinfon viestinnässä. Anne siirtyi Puuinfoon Talotekniikka-lehdestä.

Viestinnässä Puuinfon tukena on myös Inkariina Sipiläinen, joka hoitaa tällä hetkellä Puupäivän markkinoinnin lisäksi Puu-lehden ilmoitusmyyntiä ja sisällöntuotantoa, Puuinfon somekanavia sekä uutta videoprojektia, jossa tehdään kuluttajille infovideoita puukerrostalorakentamisesta ja -asumisesta. Ensimmäiset videot valmistuvat syksyn aikana piharakentamisesta ja sisustamisesta.

Puuinfo muutti elokuussa uusiin toimitiloihin Helsingin Hakaniemeen. Samoissa tiloissa toimivat Puutuoteteollisuus ry, Kestopuuteollisuus ry, Puuteollisuusyrittäjät ry sekä Lämpöpuuteollisuus ry.

Puuinfon viestintäpalvelut: