3.9.2021

YouTube-videoita puurakentamisesta

Puuinfo tuottaa kahdeksanosaisen videosarjan puurakentamisesta ja puukerrostaloasumisesta.

Hankkeen ensimmäiset kaksi videota valmistuvat tämän syksyn aikana. Ensimmäinen video käsittelee taloyhtiön kaupunkipihan rakentamista sekä esittelee piharakenteita, kuten kattoterasseja ja pergoloita. Toinen video tutustuttaa katsojan puulla toteutettaviin sisustusratkaisuihin, sisustustrendeihin sekä puun
hyvinvointi- ja terveysvaikutuksiin.

Ensi vuonna sarja täydentyy videoilla, joissa käydään läpi puukerrostalon rakentamista, paloturvallisuutta, vesivahinkotilanteen korjaamista, ääneneristystä ja akustiikkaa sekä puurakenteisesti toteutettavaa lisäkerros- ja täydennysrakentamista. Tarkoitus on myös esitellä eurooppalainen puukerrostaloalue.

Videoiden kohderyhmiä ovat rakennusalan toimijat ja asiantuntijat ja myös ns. tavalliset kansalaiset, kaupunkien asukkaat sekä heidän valitsemansa päättäjät.

Read the article in English: YouTube videos on wood construction