12.1.2022

Vastaa Puuinfon asiakaskyselyyn

Vastaa kyselyyn tästä

Mitä mieltä olet Puu-lehdestä, Puuinfon uutiskirjeistä – entäpä verkkosivujen sisällöstä? Tunnetko ePuu-työkalun tai oletko osallistunut seminaareihin? Seuraatko Puuinfon uutisseurantaa tai some-tilejä? Kaipaisitko kenties opintomatkalle?

Puuinfo pyrkii vahvistamaan palveluidensa vaikuttavuutta ja parantamaan asiakaskokemusta. Puuinfon käytetyin palvelu on verkkosivut, joilla on jopa 70 000 käyntiä kuukaudessa. Puuinfo julkaisee myös Puu-lehteä, joka on ilmestynyt jo yli 40 vuoden ajan. Tykätty palvelu on myös uutiskirjeet, joita Puuinfo lähettää pari kertaa viikossa yli 6 000 vastaanottajalle.

Keväällä 2022 Puuinfo uudistaa strategiaansa ja haluaa kuulla asiakkaiden ajatuksia nykyisten palveluiden lisäksi Puuinfon tulevasta toiminnasta. Tärkeää on muodostaa ymmärrys Puuinfon toivotusta roolista ja olemassaolon tarkoituksesta toimijakentällä sekä käsitys tärkeimmistä toimenpiteistä, joilla Puuinfon tavoitteet saavutetaan.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5–15 minuuttia.

Vastauksia pyydetään 31.1.2022 mennessä. Viestimme tuloksista kevään aikana. Kiitokset osallistumisestanne!

Vastaa kyselyyn tästä

Puuinfo on yhteiskunnallinen yritys, jonka missio on: 

  • kasvattaa kotimaisten puutuotteiden kysyntää ja käyttöä
  • toimia vahvasti verkostoituneena pääosin Suomessa.

Päämääräänsä Puuinfo toteuttaa: 

  • jakamalla uusinta tietoa puutuotteista ja puupohjaisista ratkaisuista
  • kehittämällä alan osaamista
  • edistämällä rakennushankkeiden toteutumista.

Puuinfon omistajat ovat:

Lue Puuinfon vuoden 2021 toiminnasta.