11.8.2022

Puuinfon toimitusjohtajaksi DI Anu Turunen

Kuva: Katja Hashani

DI Anu Turunen (45) on nimitetty Puuinfon toimitusjohtajaksi 1.8.2022 alkaen. Anu Turunen siirtyy tehtävään Puuinfon projektipäällikön paikalta.

”Olen iloinen, että voimme nimittää uuden toimitusjohtajan Puuinfon nykyhenkilöstön joukosta” toteaa Puuinfon hallituksen puheenjohtaja, Matti Mikkola. ”Anu on viimeisten puolentoista vuoden aikana Puuinfossa osoittanut, että hänellä on tehtävän edellyttämää osaamista ja eritysesti paloa Puuinfon ja koko puutuotesektorin asioiden edistämiseksi. Anu on helposti lähestyttävä verkostoituja ja samalla myös päättäväinen toteuttaja. Tänä keväänä yhdessä hallituksen ja sidosryhmien kanssa toteutettu Puuinfon strategiakierros antaa Anulle hyvät lähtökohdat ja suunnan Puuinfon toiminnan edelleen kehittämiseksi. Lisäksi Anun aiempi työkokemus kuntakentältä, rakennuttajakonsultoinnista ja järjestöistä on auttanut Anua luomaan laajan ja toimivan verkoston, joka luonnollisesti auttaa myös tässä toimitusjohtajan tehtävässä.”

Keväällä päätetyn Puuinfon strategian keskeisenä tavoitteena on edelleen kehittää Puuinfon roolia rakentamisen asiantuntijaorganisaationa ja laajentaa Puuinfon tunnettuutta uusiin sidosryhmiin.​ Strategiakaudella jatketaan vanhojen hyvien prosessien kuten Puupäivä ja Puu-lehti toteutusta entistä verkostoituneemmin ja kumppanuuksia hyödyntäen.

Toimiston yhteystiedot löytyvät täältä.

Puuinfon strategia 2022-2025