31.5.2023

CrossLam Kuhmo avasi CLT-tehtaan laajennusosan

Oy CrossLam Kuhmo ltd avasi 15.3. Kuhmossa CLT-tehtaan laajennuksen. Investoinnin myötä Crosslamin vuosittainen valmistuskapasiteetti kaksinkertaistui.

Jukka Silvennoinen. Kuva: Martti Huusko, Huzza Oy

”Olemme ylpeitä saadessamme investoida Kainuuseen yhden Pohjois-Euroopan moderneimmista ja asiakaslähtöisimmistä CLT-valmistuslinjoista. Investointi mahdollistaa yhtiön kehittymisen nopeasti kasvavan puurakentamisen markkinan mukana ja vankistaa asemaamme kotimaisen massiivipuutuotteen valmistajana.” yhtiön toimitusjohtaja Jukka Silvennoinen kertoo.

Kainuun ELY -keskus sekä Finnvera ovat olleet joustavasti mukana investoinnin läpiviennissä. Oy Crosslam Kuhmo ltd. on Suomen ensimmäinen CLT-valmistaja. Crosslamin tehdas avattiin Kuhmoon vuonna 2014.

Lue lisää: https://crosslam.fi/uutinen/kuhmon-clt-tehtaan-laajennuksen-avajaistilaisuus/

Read the article in English here.