31.5.2023

Stora Enso lanseeraa uusia rakennuskonsepteja yhteistyössä alan johtavien yritysten kanssa

Stora Enson uudet rakennuskonseptit esittelevät Sylva™ by Stora Enso -tuotteiden yhdistelmiä, jotka ovat esivalmistettuja puupohjaisia tuotteita vähähiiliseen ja kustannustehokkaaseen puurakentamiseen.

Monikäyttö-rakennuskonsepti yhdistää toimisto- ja majoitustiloja ja varmistaa sekä suunnitteluvaiheen joustavuuden että rakennuksen muunneltavuuden tulevaisuuden tarpeisiin. Yhdessä Sweco Finland Oy:n ja INARO Integrated Architecture Officen kanssa kehitetty konsepti auttaa pidentämään rakennuksen käyttöikää vuosikymmenillä.

Uusi toimistokonsepti hyödyntää joustavaa ja modulaarista palkki- ja pilarirakennetta ja tarjoaa optimoitua suunnittelustrategiaa avoimiin työtiloihin, jotka sijoittuvat rakennuksen keskirungon ympärille. Konsepti on ihanteellinen rakennuksiin, joiden kerroksiin halutaan avoimet, joustavat toimistotilat.

Uusi asuinkerrostalon rakennuskonsepti on kehitetty puuhybridiksi, joka yhdistää massiivipuurakenteen kantokyvyn hyödyt pitkälle esivalmistettuun ei-kantavaan julkisivurakenteeseen.

Uudet toimisto- ja asuinkerrostalokonseptit on kehitetty yhteistyössä Ramboll Finland Oy:n kanssa. Myös Wood Expert Oy:n ja KK-Palokonsultit Oy:n asiantuntijat ovat olleet mukana uusien konseptien suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää: https://buildingconcepts.storaenso.com/

Read the article in English here.