25.5.2021

Puuinfo etsii viestintäosaajaa

Puuinfo Oy on puunkäytön ja kestävän rakentamisen edistäjä, joka elää puurakentamisen yleistymisen kynnyksellä. Tarvitsemme joukkoomme viestijän, joka tukee meitä matkalla kohti vähähiilistä kestävää yhteiskuntaa.

Haemme monipuolista viestinnän osaajaa vuoden määräaikaiseen tehtävään. Työ on pääasiassa media-, asiakas- ja some-viestintää ja sen kehittämistä. Tärkeimmät tehtäväsi ovat www-sivujen ylläpito, kehitys ja kehittämisen koordinointi sekä sisällön tuotanto ja tuotannon koordinointi uutiskirjeisiin, artikkeleihin, verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan.

Mahdollisuuksien mukaan toteutat tai koordinoit myös visualisointeja, webinaareja, seminaareja, koulutuksia ja opintomatkoja sekä video- ja podcast-projekteja. Seuraat myös alan uutisia (kotimaassa ja kansainvälisesti) ja viestit niistä asiakkaillemme. Ehkä osallistut myös viestintäpalveluittemme markkinointiin ja myyntiin.

Työvälineitäsi ovat:

Olet myös mukana strategiaprosessissamme, jossa suurin roolisi liittyy viestintästrategian valmisteluun ja täytäntöönpanoon.

Asiakkaitamme ovat kuluttajat, päättäjät sekä puun käytön ja rakentamisen asiantuntijat. Sinun pitäisi tuottaa kiinnostavaa sisältöä kaikille.

Yksin et kuitenkaan jää. Kulttuurimme on yhdessä tekemistä avoimella mielellä toisiamme ja asiakkaitamme kohtaan. Toisaalta olemme pieni porukka, jossa saa toimia hyvin itsenäisesti ja käyttää omaa luovuuttaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää viestintäalan kokemusta, rautaisia some-taitoja, sujuvaa kynää sekä taitoa pärjätä nopeatempoisessa toimintaympäristössä.

Edellytämme sinulta kiinnostusta ja mahdollisesti kokemusta puutuotteista, arkkitehtuurista ja rakennusalasta sekä teknistä lähestymistapaa viestintään, kuten oikeiden termien hallintaa.  

Katsomme eduksi erityisesti:

  • digiviestinnän taidot
  • median toimintatapojen tuntemuksen
  • tutkivan journalismin osaamisen
  • digiviestinnän ja tiedon visualisoinnin taidot
  • kokemuksen asiakasvuorovaikutuksesta
  • näytöt tavoitteellisten viestintäprojektien onnistuneesta suunnittelusta ja toteutuksesta

Täydentääksesi sopivalla tavalla tiimiämme olet huolellinen, tarkkaavainen, vastuullinen, ahkera ja viestinnän suhteen kunnianhimoinen. Kielitaidosta on etua, mm. englanti, ruotsi, saksa, ranska. Ehkä tuot tiimiimme lisää diversiteettiä.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. Työajat ovat joustavat ja etätyön mahdollisuus on olemassa (lähityön merkitys on alkuvaiheessa tärkeä) Yhtenä päivänä viikossa pitää pystyä työskentelemään klo 18 saakka (ei perjantai).

Palkkasi (3 200-3 900 €/kk) määräytyy osaamisesi perusteella.

Jos kiinnostuit, laadi asiallinen, ytimekäs ja mielenkiintoinen vapaamuotoinen hakemus, ja toimita se s-postitse (info@puuinfo.fi) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.6.2021 mennessä.

Tutustu meihin (puuinfo.fi, Facebook, Instagram, LinkedIn) ja kerro itsestäsi sekä siitä mitä voit tarjota Puuinfon viestinnän parantamiseksi.

Haastattelut pyritään suorittamaan viikoilla 23-24, siten että valintapäätös voidaan tehdä kesäkuun aikana. Toivomme, että olisit valmis aloittamaan 16.8.2021. Pyrimme antamaan palautetta kaikista määräaikaan mennessä saamistamme hakemuksista.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anu Turunen, 050 336 9210