6.10.2022

Puuinfon seminaari Finnbuild-messuilla keräsi katsomon täyteen kiinnostuneita

Puuinfo järjesti Messukeskuksen kutsusta puu- ja hybridirakentamisen seminaarin Finnbuild-messuilla messujen avajaispäivänä 4.10.2022. Suuren osan ajasta katsomo oli täynnä.

Tapahtuma oli Puuinfolle tärkeä näkyvyyden ja verkostoitumisen paikka. Puuinfon strateginen tavoite on tulla laajasti tunnetuksi rakennusalan asiantuntijaorganisaationa ja joka toinen vuosi järjestettävä Finnbuild-messut on todellinen rakennusalan kohtaamispaikka.

– Olemme kiitollisia seminaariin osallistujille heidän jakamastaan asiantuntijuudesta sekä avustaan Puuinfon tavoitteen saavuttamisessa, toteaa Puuinfon toimitusjohtaja Anu Turunen.

Ohjelmassa kuultiin Puupäivässä 3.11.2022 myös kuultavat esitykset Aalto-yliopiston kiinteistötalouden professori Seppo Junnilalta ”Hiilineutraali kaavoitus – puurakentamisen rooli kaupunkialueilla”, Kontiotuotteen B2B-liiketoimintajohtajan Hanna Haipuksen ”Hirren käytön mahdollisuudet vähähiilisessä hybridirakentamisessa” sekä Puutuoteteollisuuden Sauli Ylisen ”Rakentamisen tuottavuusloikka teollisella puurakentamisella”.

Lisäksi Puupäivän pääyhteistyökumppanin Swecon Kari Nöjd, kertoi vähähiilisen hankkeen suunnittelusta ja Metsä Woodin Jussi Björman esitteli hybridiseinäelementin, ja sen käyttöä Rauman Sahan rakennushankkeessa.

Lisätietoa: