8.3.2021

Puuinfo kerää ideoita kuntien keinoista edistää puurakentamista

Keväällä 2021 Puuinfo julkaisee kuntavaaleihin liittyviä kirjoituksia Kuntavaalit-artikkelisarjassa. Jos sinulla on uusia ajatuksia kuinka kunnat voisivat toiminnallaan edistää puurakentamista ja puunkäyttöä rakentamisessa, ole yhteydessä Puuinfoon. Voit käsitellä asiaa myös laajemmin koko yhteiskuntaa peilaten. Puuinfo julkaisee parhaita kirjoituksia www-sivuillaan, ja jakaa hyviä ajatuksia tarvittaessa myös some-kanavissaan.

Kirjoita enintään 5000 merkkiä pitkä teksti ja lähetä se osoitteeseen: info@puuinfo.fi. Mukana voit lähettää kuvia sekä tiedot kirjoittajasta ja kuvaajasta. Pyrimme käsittelemään tekstit parin arkipäivän kuluessa. Jos olet ehdokkaana kunnallisvaaleissa, voit tuoda tämän esille.

Ajatusten herättelyksi tutustu taustamateriaaliin:

Kuvassa Suomen suurin puukoulu, Mansikkalan koulukeskus Imatralla