10.1.2022

Suomen puutavara- ja rakennustarvikekauppiasyhdistys ry (SPY)

SPY on yksi Puuinfon perustajaosakkaista, ja jäsenyys SPY:ssä oikeuttaa myös Puuinfon jäsenyyteen. SPY:n toiminta on kanavoitu käytännössä tapahtuvaksi Puuinfon kautta.

SPY on puu- ja rakennustarvikeliikkeille sekä puutuotteiden jalostajille, jotka haluavat edistää puun käyttöä rakentamisessa ja sisustamisessa osallistumalla alan toimijoiden kanssa yhteistyössä yhteiseen menekinedistämistoimintaan.

SPY:n hallituksen puheenjohtaja on Tapio Outinen, Puutoimi Tapio Outinen Oy.

SPY:n jäsenet saavat Puuinfon jäsen ja kumppaniedut.

Jäsenyys

  • Yhdistykseen voi kuulua varsinaisia, kannattaja- ja kunniajäseniä.
  • Varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus kirjallisen hakemuksen perusteella hyväksyä puupohjaisten rakennustarvikkeiden kauppaa ja puutuotteiden jalostusta harjoittavan suomalaisen juridisen tai fyysisen henkilön, jolla on tämän toiminnan ja hyvän asiakaspalvelun edellyttämät varastointi- ja toimitilat.
  • Kannattajajäseneksi voi hallitus ottaa oikeuskelpoisen yhteisön tai henkilön, jonka toiminta on sopusoinnussa yhdistyksen tarkoituksen kanssa ja joka haluaa edistää yhdistyksen toimintaa.
  • Yhdistyksen toimintaa rahoitetaan varsinaisilta ja kannattajajäseniltä perittävillä jäsenmaksuilla.
  • Jokainen varsinainen jäsen suorittaa vuosikokouksen vahvistaman jäsenmaksun, jonka muodostavat perusmaksu ja lisämaksu.
  • Perusmaksu on jokaiselle jäsenelle saman suuruinen. Lisämaksu peritään jalostajajäseniltä sekä niiltä kauppiasjäseniltä, joilla on vähintään neljä toimipistettä. Perus- ja lisämaksun suuruuden vahvistaa yhdistyksen vuosikokous vuosittain.

Jos jäsenyys kiinnostaa, ota yhteyttä info(a)puuinfo.fi