15.11.2021

ThermoWood® -käsikirja

ThermoWood® -käsikirjaan on koottu keskeinen tieto ThermoWood®-tuotemerkin alla olevista lämpömodifioiduista puutuotteista. Tarkoituksena on antaa puolueetonta tietoa ThermoWood®-tuotteista ja niiden käytöstä. Kohderyhminä ovat arkkitehti- ja rakennesuunnittelijat, jälleenmyyjät, komponentti- ja elementtivalmistajat, urakoitsijat, puusepät sekä oppilaitokset.

Käsikirjassa esitetyt tuotteet ja rakenteet ovat esimerkkejä. Rakenteiden suunnittelusta vastaavat aina kohdekohtaiset suunnittelijat. ThermoWood®-tuotteiden valmistajilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita sekä näiden asennusohjeita useisiin käyttökohteisiin. Tästä johtuen on suositeltavaa, että tuotevalinnassa ja tähän liittyvässä detaljitason tiedossa otetaan yhteyttä tuotteen valmistajan tekniseen neuvontaan. Tällä tavalla voidaan varmistua, että toteutettavasta rakenteesta tulee laadukas ja pitkäikäinen. Käsikirja on julkaistu suomen- ja englanninkielisinä.

ThermoWood® -käsikirjan on julkaissut Lämpöpuuyhdistys ry.

Selaa ja lataa kirja alta:

ThermoWood -käsikirja (eJulkka) 

ThermoWood -käsikirja (.pdf) 

ThermoWood Handbook (eJulkka, English) 

ThermoWood Handbook (.pdf, English) 

Voit tilata käsikirjan alla olevalla lomakkeella veloituksetta. Valitse haluatko suomen- vai englanninkielisen version. Kirjoja on rajallinen määrä.

  • ThermoWood® -kirjatilaus

  • kpl
  • kpl
  • Yhteys- ja toimitustiedot