3.6.2024

Sweco – Kokenut ja ketterä puurakenteiden asiantuntija

Yhdessä asiakkaidemme sekä paikallisen ja kansainvälisen rakennesuunnittelutiimimme kanssa luomme perustan kestävälle, hiilineutraalimmalle ja monimuotoiselle rakentamiselle. Suunnittelumme keskiössä ovat turvalliset, terveelliset, muuntojoustavat sekä elinkaaritehokkaat rakennukset.

Tietomallintamisen, digitaalisten palveluidemme sekä erilaisia olosuhteita ja käyttötilanteita ennustavien simulointien avulla löydämme asiakkaillemme ilmasto- ja elinkaaritehokkaimmat toteutusvaihtoehdot.

Helsingin luonnontiedelukio, Rakennesuunnittelu: Sweco Rakennetekniikka Oy 

Suomen johtava puurakenteiden suunnittelija

Vahva projektiosaaminen ja vuosikymmenten kokemus puurakentamisesta tuovat varmuutta puurakennushankkeisiin.

Osaamisemme kattaa kaikki puurakenteiden konsultointiin, suunnitteluun, tutkimukseen ja kehitykseen sekä tarkastustoimintaan liittyvät palvelut erityyppisissä kohteissa, joita ovat mm. koulut, asuinkerrostalot, hotellit ja toimistorakennukset.  

Asiantuntijamme takaavat laadukkaat ja kilpailukykyiset ratkaisut. Hallitsemme kaikki puurakennejärjestelmät; tilaelementtirakenteet, pilari-palkkirakenteet, CLT & LVL massiivipuurakentamisen sekä rankarakenteet. Teemme tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme ja alan toimijoiden kanssa varmistaen parhaat ratkaisut hankkeen koko elinkaarelle.  

Turvalliset, kestävät ja energiatehokkaat ratkaisut

Kehitämme jatkuvasti turvallisempia ja energiatehokkaampia ratkaisuja. Osallistumme aktiivisesti asiakkaidemme konsepti- ja tuotekehitysprosesseihin ja hyödynnämme niissä innovatiivisia suunnitteluvälineitämme. Olemme tiiviisti mukana alan järjestöissä edistämässä puurakentamista Suomessa, hyödyntäen kärkihankkeitamme ja laajaa verkostoamme myös kansainvälisistä kohteistamme.  

Monialaisena eurooppalaisena suunnittelutalona tuomme laaja-alaisen asiantuntijuuden asiakkaidemme käyttöön.

Puukattojen rakenteisiin ja asentamiseen erikoistuneet suunnittelijamme kehittävät ja suunnittelevat kohteesi kustannustehokkaan ja turvallisen puurakenteisen vesikaton.

Tietomallintaminen ja digitaaliset ratkaisumme tehostavat puutalon suunnittelua ja vahvistavat eri toimijoiden yhteistyötä hyödyntämällä tietomalleja yhä monipuolisemmin. 

Kestävä rakentaminen:
https://www.sweco.fi/kestava-rakentaminen/

Puurakennesuunnittelu:
https://www.sweco.fi/palvelumme/rakennukset-ja-kaupunkikehitys/rakennesuunnittelu/

Rakennesuunnittelu:
Rakennesuunnittelu – Sweco Finland

Tutustu referenssikohteisiimme täällä.

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 21 000 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on noin 2,2 miljardia euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq). www.swecogroup.com

Ota yhteyttä:

Hannes Tähtinen
Teknologiapäällikkö
hannes.tahtinen@sweco.fi
p. 040 136 2044