21.7.2020

LapWall LEKO® Kattoelementit

LapWall LEKO® -kattoelementtien käyttö tuo nopeutta ja kustannustehokkuutta niin pienen kuin suurenkin mittakaavan rakennusprojekteihin. Kattoelementit soveltuvat niin julkisten rakennusten kuin asuintalojenkin rakentamiseen.

LEKO® Kerto -kattoelementit valmistetaan rakenneliimauksella. Elementtiä käytetään kantavana kattorakenteena. Sen maksimipituus on 25 m ja jänneväli voi olla jopa 18 m. LEKO® Kerto on ihanteellinen vaihtoehto kohteisiin, joissa vaaditaan pitkiä jännevälejä ja minimaalista taipumista.

LEKO® Kerto -elementin palonkestävyys täyttää luokan REI60-REI15 vaatimukset. Elementit noudattavat Eurooppalaista teknistä arviointia (European Technical Assessment ETA-07/0029) ja ovat CE-merkittyjä.

Vastaamme mielellämme kattorakentamista koskeviin kysymyksiisi. Ammattilaisemme valitsevat rakennuttajan tai rakentajan kanssa yhteistyössä kohteeseen parhaiten sopivan kattorakenteen.

Laatan koko voidaan suunnitella rakennuksen mukaan. Maksimikoot ovat 24 m x 1,8 m tai 20 m x 2,5 m. Elementti soveltuu jopa 18 metrin jännevälille yksiaukkoisena.

Kattoelementin kantava runko on Kerto-S-palkkia. Katemateriaalina käytetään 2-kerros-bitumikermiä, PVC-kattokermiä tai peltiä. Alapinnassa käytetään esim. vaneria, kipsilevyä tai akustovillaa. Vesikate, lämmöneriste ja alapinnan verhous asennetaan tehtaalla valmiiksi.

Elementin koko voidaan suunnitella rakennuksen mukaan. Maksimipituus on 24 m ja -leveys 2,4 m. Jänneväli 4–9 metriä, paloluokka R15-R30.

Katso tuotekortit, detaljit ja laatudokumentit. 

Ota yhteyttä