27.10.2021

LapWall LEKO® Seinäelementit

LapWall LEKO® Element System kattaa kaiken suunnittelusta asennukseen. Hiottu prosessi takaa laadukkaat tuotteet ja palvelut, täsmälleen oikeanlaisina ja oikeaan aikaan. LEKO® elementeistä voidaan helposti valita haluttu toimituskokonaisuus. Mitä kattavampi toimituksemme on, sitä nopeammin rakennus valmistuu paikan päällä. Yhdellä sopimuksella saadaan rakennuksen runko säältä suojaan – nopeasti, kustannustehokkaasti, laadukkaasti.

Seinäelementtituotteisto sisältää yli 100 tuotetta, jotka kaikki ovat puuelementtejä. Tuotteet on rakenneratkaisuiltaan ja detaljeiltaan vakioitu ja standardoitu. Elementtien koko, verhoukset ja aukotukset ovat kuitenkin aina yksilölliset ja tuotteet soveltuvat asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Elementit valmistetaan kuivissa sisätiloissa pitkälle automatisoiduissa tehtaissa alansa ammattilaisten johdolla. Tyypillisiä kohteita elementeille ovat rivitalot, luhtitalot, kerrostalot, hoiva- ja päiväkodit, koulut sekä teollisuushallit.

LapWall on ensimmäinen puuelementtien valmistaja maailmassa, joka on saanut tuotteilleen verifioidut ympäristöselosteet. Kaikilla LEKO® -tuotteillamme on RTS EPD -ympäristöseloste. Tuotantomme on sertifioidusti hiilinegatiivista.

Lue lisää ja katso tarkemmat detaljit ja laatudokumentit.

Ota yhteyttä