14.6.2021

Konepuristimen puurakentamisen kiinnikkeet

Konepuristimen laaja tuotevalikoimamme koostuu useiden eri kiinnikevalmistajien tuotteista. Tuotteet ovat CE-merkittyjä. Toimintamme on suunnattu yrityksille, mutta verkkokaupan kautta palvelemme myös yksityisasiakkaita.

Palvelut

Palveluumme kuuluvat perinteiset varastotoimitukset sekä merkkikohtaisesti kerätyt ja pakatut kiinnikepaketit. Kiinnikepaketit toimitetaan ympäristöystävällisessä uudelleen hyödynnettävässä puupakkauksessa.  Pakkaus toimii myös suojana työmaalla.
Varastoimme ja toimitamme sopimuksesta myös asiakaskohtaisia tuotteita.

Erikoisalaamme ovat hirsirakentamisessa käytettävät kiristystangot ja kiinnikkeet. Hirsikiinnikkeillä voidaan vähentää, sallia tai estää rakennuksen painumista.
Opastamme ja neuvomme myös kiinnikkeiden valinnassa sekä määrälaskennassa.

Nopeus ja joustavuus

Pyrimme saamaan varastotuotteiden toimitukset liikkeelle tilauspäivänä tai seuraavana. Toimitusvarmuutemme on erittäin hyvä. Käytettävissä ovat kaikki suurimmat kuljetusliikkeet. Omat kuljetuksemme hoitaa lähialueen toimitukset joustavasti vaikka suoraan työmaalle.

Olemme toimittaneet puurakentamisen kiinnikkeitä jo yli 40 vuotta. Sinä aikana olemme kasvaneet yhdeksi merkittävimmistä hirsi- ja puurakentamiseen erikoistuneista kiinnikkeiden toimittajista Suomessa.
Haluamme palvella asiakkaitamme toimittamalla nopeasti laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Pilarikiinnikkeet

Palkkikengät

Kulmakiinnikkeet

Kierretangot · Mutterit · Aluslevyt

Ankkuritarvikkeet

Ruuvit

Myynti

Ota yhteyttä