21.7.2020

Oiva Wood Solutions suurelementti

Oiva Wood Solutions suurelementin sisäpinta on tyypillisesti levytetty viimeistelyä vaille valmiiksi, kohteen vaatimukset täyttäväksi. Levytyksen alle on luonnollisesti asennettu höyrynsulku sekä tarvittavat sähkötekniikan vaatimat putkitukset ja rasioinnit.

Eristeet valitaan kulloisenkin kohteen erityistarpeiden mukaisesti parhaiten soveltuviksi. Tyypillisesti suurelementin eristeenä on mineraalipohjainen tuote.

Tuulensuoja ja julkisivupinta valitaan kulloisenkin kohteen arkkitehtuuri, kaava- ja palomääräykset huomioiden. Julkisivumateriaali voi siis olla paitsi puuta, myös rappauslevy, rappausvilla, erilaiset kivilevytuotteet, peltilevyt yms., jotka julkisivuksi halutaan.

Monissa kohteissa nousee esille myös äänieristävyys, joka Oiva Wood Solutions suurelementeissä huomioidaan kokonaisuuden mukana. Tämä korostuu rivitaloissa ja erityisesti kerrostaloissa.

Oiva Wood Solutions suurelementin edut

 • Suuri valmiusaste
  • Ikkunat elementeissä
  • Talotekniikka integroitavissa
 • Nopea asentaa, seinäelementin max. koko 4 m x 14 m
 • Katkeamaton kuivaketju tuotanto – toimitus
 • Kevyt, mutta kantava ja jäykkä rakenne
 • Mahdollistaa monipuoliset julkisivumateriaalit
 • Hyvä lämmöneristävyys ja ilmatiiveys
 • Ääni- ja palo-osastoidut rakenneratkaisut
 • Mittatarkka

Tuotanto

Suurelementin suunnittelussa huomioidaan erilaiset yksityiskohdat, paitsi ammattirakentajan näkökulmasta, myös tuotanto huomioiden. Oiva Wood Solutions suurelementtien raaka-aineet tulevat alojensa tunnetuilta toimijoilta. Oiva Wood Solutions tuotantolaitoksilla, samoin kuin kaikilla tavarantoimittajilla, ovat laatujärjestelmät, joilla varmistetaan tuotteiden toiminnalliset ja laadulliset kriteerit.

Suurelementit valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista lämpimissä tehdastiloissa. Esivalmistetut komponentit varmistavat suurelementtien mittatarkkuuden, oli se kooltaan pieni tai suuri. Tehdastiloista ulos tullessaan suurelementti voi olla valmiusasteeltaan erittäin valmis; pintamaalattu, ikkunat asennettu, ikkunapellit ja pielilaudat paikoillaan. Kaikki tämä vakioiduissa ja lämpimissä tehdastiloissa, turvallisin tutkituin menetelmin ja ammattilaisten tekemänä.

Suurelementit pakataan ns. kuljetusnostoiksi sekä suojataan lialta ja säältä. Suoja kiristetään tuotteen ympärille, jolloin se ei kuljetuksenkaan aikana pääse irtoamaan. Suurelementeissä on työmaakäsittelyä varten nostolenkit, joilla turvallinen nosto ja asennus voidaan suorittaa.

Ota yhteyttä