22.7.2020

Burnblock-palosuoja-aine

Palonsuojausta ekologisesti, uudella Burnblock- palosuoja-aineella. Burnblock- palosuoja on 100% luonnollinen ja biohajoava. Se sisältää ainoastaan elintarvikkeista tuttuja aineita, esimerkiksi ruokasuolaa. Se on täysin myrkytön. Burnblock- palosuoja toimii kaikkien huokoisten eli imukykyisten materiaalien kanssa, kuten puun, vanerin, paperin ja tekstiilien.

Burnblock on testattu ja sertifioitu EU:n palostandardien mukaan. Sillä saadaan B-s1, d0- mukainen palosuoja useimmille materiaaleille. Burnblock on vesiliukoinen ja PH neutraali, eikä se syövytä maalaus- / palonsuojausvälineitä. Burnblock on myös kustannustehokas palosuoja, yksi käsittelykerta riittää. Painekäsiteltynä Burnblock- palosuojaus on kauttaaltaan puun sisässä, jolloin rakennustyömaalla puuta voi huoletta sahata, ruuvata, halkoa -eikä sitä tarvitse enää uudelleen käsitellä palosuojausaineella.

Patentoitu Tanskalainen Burnblock on täysin ekologinen. Koska sen voi rinnastaa elintarvikkeeseen, se ei vaadi myöskään erillistä jätteenkäsittelyä. Tämä säästää ympäristön lisäksi kustannuksia. Burnblockin palosuojaus perustuu siihen, että se estää tehokkaasti hapen pääsyn käsiteltyyn kohteeseen. Ilman happea, ei ole myöskään tulta.

Lue lisää Novenbergin nettisivuilta.

Burnblock on testattu ja sertifioitu

Burnblock palosuoja-aineella on EU-sertifikaatit:

  • EN13501-1: 2007 (palaminen), EN14135 (palonkestävyys) EN45545: 2015 R1 & R10 (liikkuvan kalusto).
  • Jauhesammuttimissa Burnblock on sertifioitu luokkiin: 55A, 40F ja 183B (vaahdon lisäaine).
  • Burnblock on Ökotex-sertifioitu.

Patentoitu ratkaisu

Burblock sertifikaatit ja taulukot 

Kauttamme saa painekäsitellyn palonsuojauksen useille eri puulajeille mm. Accoya:lle. Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisää. 

Maahantuonti, myynti ja neuvonta
Novenberg Oy, Lemuntie 3-5, 00510 HELSINKI 
Puhelin 044 244 1236
info@novenberg.fi