21.7.2020

AURE terassilaudat

Laajasta valikoimastamme löytyy runsaasti painekyllästettyjä vaihtoehtoja, osa tuotteista päätypontattuja ja teollisesti öljyttyjä. Päätyponttaus helpottaa kauniin lopputuloksen luomista ja vähentää hukkaa.

AURE terassilautojen värin pitävyys on hyvä, käsittely on tehty valvotuissa olosuhteissa, joka takaa tuotteen tasaisen laadun. Pinnan kestoon vaikuttavat asennettavan kohteen mekaaninen ja sään aiheuttama rasitus. Erinomaisen lahonkestävyytensä ansiosta painekyllästetty puu, etenkin männyn sydänpuu, on paras materiaali vaativiin sääolosuhteisiin. Tuotteet ovat saatavilla kyllästysluokissa A ja AB. Oikein hoidettuna tuotteidemme käyttöikä on kymmeniä vuosia.

AURE terassilaudat ovat painekyllästettyjä, päätypontattuja, pintaharjattuja ja teollisesti valmiiksi öljyttyjä tuotteita. Valmiiksi käsitellyillä tuotteilla terassirakentaminen on nopeaa ja vaivatonta. Päätyponttaus estää jatkoskohdan vääntelyä ja vähentää materiaalihukkaa. AURE terassilaudoissa olevat päätyviisteet varmistavat huolitellun ja kauniin lopputuloksen.

Aureskosken Micro Shield on uudenlainen painekyllästetty tuoteperhe, joka eroaa vaaleudellaan ja värin kestoltaan muista markkinoilla olevista tuotteista. Micro Shield-tuotteissa yhdistyvät painekyllästetyn puun kestävyys ja käsittelemättömän puun luonnollinen vaaleus, minkä ansioista tuotteita voi jälkikäsitellä myös vaaleilla sävyillä.

Micro Shield-tuoteperhe valmistetaan uudenlaisella Koppers MicroPro-kyllästysmenetelmällä, joka mahdollistaa vaalean sävyn ja paremman värin keston. Vaaleiden tuotteiden sävy korostaa puun luonnollista ulkonäköä jättäen puun syyt kauniisti näkyviin. MicroShield-tuotteista tehtyjä piharakennelmia voi maalata sävyltään entistä vapaammin muihin rakennuksiin tai pihapiiriin sopiviksi.

Lue lisää ja katso eri tuotevaihtoehdot Aureskosken nettisivuilta.

Myynti: 
Antti Heinonen, puh. 040- 549 5579, etunimi.sukunimi@aureskoski.fi
Ari Koskinen, puh 050-561 9145, etunimi.sukunimi@aureskoski.fi