29.7.2020

Verso Kuningaspaneeli®

Versowood Kuningaspaneeli® valmistetaan lujuuslajitellusta ja halkaistusta suomalaisesta liimapuusta. Järeällä Kuningaspaneelilla® saadaan yhtämittaista seinäpintaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Halkaistu pinta parantaa pintakäsittelyaineen tattuvuutta, lopullisen maalauksen laatua ja säänkestävyyttä.

Liimatun rakenteen ja massiivisen kokonsa johdosta Kuningaspaneeli® säilyttää ulkonäkönsä, muotonsa ja mittansa paremmin kuin perinteinen ulkoverhouspaneeli. Järeällä Kuningaspaneelilla® saadaan jopa 12 metristä yhtämittaista kieroutumatonta seinäpintaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kestävä elementti takaa ulkoverhouksen pitkäikäisyyden ja paneelin moderni ulkonäkö kääntää katseet. Versowood Kuningaspaneeli® soveltuu sekä asuin- että toimitilarakennuksiin ja se toimii erinomaisesti myös suurissa seinäpinnoissa. Kestävä Kuningaspaneeli® on turvallinen ja näyttävä ratkaisu rakentamiseen.

Kuningaspaneelissa® käytetään vaaleaa, säänkestävää liimaa. Kuningaspaneelia® saa sekä puuvalmiina että pintakäsiteltynä. Lopullinen pintakäsittely suositellaan tehtäväksi työmaalla. Paneelin pinta on hienosahattu tai höylätty.

Pituusmax. 12 m
Leveys312 mm
Paksuus42 mm
MateriaaliPohjoismainen kuusi (Picea abies)
PintaHienosahattu tai puhtaaksi höylätty
Pintakäsittely Puuvalmis tai pohjamaalattu (kuultava tai peittävä) kirkkaana tai sävyllä
Kosteus13% ± 3%
KäyttökohdeUlkoverhous
PaketointiViiden sivun muovi
  • Paloluokka: D-s2-d0 (2000/147/EC)
  • Säänkestoluokka: 4 (ulkokäyttöön)
  • Hyväksyntä: CE (EN 14080)

Lue lisää Versowoodin nettisivuilta.

Myynti: 
Ota yhteyttä Versowoodin liimapuumyyntiin.

Kuningaspaneelia myyvät tilaustuotteena jälleenmyyjämme mm. K-Rauta ja Stark. Ole yhteydessä lähimpään myymälääsi ja kysy lisää Kuningaspaneelista.