29.7.2020

Organowood Puunsuoja 02 Lika- ja vesisuoja

Voimakkaasti vettähylkivä lika- ja vesisuoja

Vesipohjainen Organowood Puunsuoja 02 on puunkäsittelyaine, joka on kehitetty suojaamaan puun pintaa lialta, vedeltä ja kosteudelta. Tuote koostuu orgaanisista piin polymeereistä sekä luonnon kasviyhdisteistä. Siihen ei ole lisätty raskasmetalleja tai biosidejä.

Puunsuoja 02:den sisältämät piin polymeerit kiinnittyvät puun kuituihin ja muodostavat kuivuessaan erittäin vettähylkivän pinnan, jolloin kosteus, vesi tai vesiohenteinen lika ei pysty tunkeutumaan puuhun. Vettähylkivä pinta ehkäisee kasvustoja, vähentää puun kosteuselämistä ja pinnan halkeilua.

Väritön neste ei muuta puun väriä merkittävästi, mutta antaa puulle ajan kanssa kauniin vaaleanharmaan sävyn.

Käyttökohteet: 

Puupinnoille ulkona, terassilaudoituksiin, aitoihin, puutarhakalusteisiin, ulkovuorilaudoituksiin. Suositellaan käytettäväksi myös Organowood®-puutavaran leikkaus- ja päätypuupinnoille.

Soveltuvuus: 

Sopii käytettäväksi huokoisille havupuupinnoille, kuten männylle, kuuselle ja lehtikuuselle. Voidaan käyttää myös painekyllästetylle puulle. Emme suosittele tuotetta koville puulajeille tai kovapuille tai vastaaville heikosti imukykyisille puupinnoille.

Käsittelykerrat: 

Yksi levityskerta.

Riittävyys: 

1 litra riittää 8-10 m2:n käsittelyyn. Vanha ja/tai kuiva puupinta tai hienosahattu puu voi vaatia enemmän käsittelyainetta.

Pakkauskoot: 

1 l, 5 l ja 10 litraa

Vinkki: 

Käytä tuotetta yhdessä Organowood Puunsuoja 01:n kanssa, jolloin saat täydellisen suojakäsittelyn puupinnoillesi. Kaksivaiheinen käsittely lisää puun elinikää, torjuu kosteusvahinkoja ja pintakasvustoja sekä pitää pinnan kunnossa ja siistinä pitkään.

Lisää tietoa Osmo Colorin nettisivuilta.

Etsi lähin jälleenmyyjä