22.7.2020

Osmo Color Öljyvaha

Erityisesti puulattioiden käsittelyyn tarkoitettu Öljyvaha on kasviöljyihin ja luonnonvahoihin perustuva puun pintakäsittelyaine sisäkäyttöön. Väritön käsittely korostaa kauniisti puun omaa kuviointia ja säilyttää sen luonnollisen ulkonäön. Valmis pinta hylkii vettä, ja kestää hyvin myös värjääviä aineita kuten mehua, kolajuomia, maitoa, kahvia, olutta ja viiniä. Tuote täyttää normin EN 71,3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset.

Käyttökohteet: 

Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Lattioiden, työtasojen, kalusteiden, jne. öljyämiseen. Voidaan käyttää myös Värillisillä Öljyvahoilla, Läpikuultavilla Puuvahoilla tai Deko Puuvahoilla käsiteltyjen sekä Öljyvaha 1101:llä pohjustettujen pintojen viimeistelyyn. Ei sovellu käytettäväksi saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus: 

Tuote sopii käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille huokoisille puupinnoille. Voidaan käyttää myös lasittamattomien savi- ja keramiikkalaattojen sekä päällystämättömän korkin käsittelyyn.

Käsittelykerrat: 

Yhdestä kolmeen käsittelykertaa riippuen puulajista, käyttökohteesta ja käyttötarkoituksesta. Levitetään ohuelti.

Kiiltoaste: 

Silkinhimmeä (nro 3032) tai matta (nro 3062)

Riittävyys: 

1 litra riittää vähintään 24 m2  kertakäsittelyyn tai 14 m2 kaksinkertaiseen käsittelyyn (uusi, höylätty pinta)

Pakkauskoot: 

0,375 l, 0,75 l, 2,5 l ja 10 litraa

Vinkki: 

Säännöllinen ja käyttökohteen mukainen hoito pitää lattian kunnossa useita vuosia. Ajan oloon kuluneet ja vahingoittuneet kohdat voi korjata ilman että vanhaa öljyvahapintaa tarvitsee hioa pois tai koko lattiaa käsitellä uudelleen. Osmottujen lattioiden säännölliseen puhdistukseen suosittelemme Wisch-Fix -öljysaippuaa.

Katso lisää tietoa ja värisävyt.

Katso myös:
Öljysaippua
Työvälineet
Öljyvaha 1101
Puuvahat
Värillinen Öljyvaha

Etsi lähin jälleenmyyjä