30.8.2021

KoskiTherm – lattialämmityslevy

KoskiTherm on suomalainen lattialämmityslastulevy, joka sopii erinomaisesti rakentamisen tarpeisiin niin uudisrakentamiseen kuin erilaisiin peruskorjauskohteisiin. Lattialämmityslastulevyn ansiosta säästät materiaalikustannusten lisäksi myös asennusajassa.

Suomalainen helposti ja nopeasti asennettava lastulevy lattialämmitykseen

KoskiTherm on pinnoittamaton, valmiiksi uritettu ja pontattu lastulevy, jonka avulla asennat helposti ja nopeasti vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän puisiin ala- ja välipohjiin.  Järjestelmä perustuu lastulevystä valmistettuihin lattialämmityslevyihin, joihin on jyrsitty urat lämmitysputkille, joiden halkaisija on 20 mm tai 16–17 mm.

Lattialämmityslevyllä säästöä asennusajassa ja materiaalikustannuksissa

Lattialämmityslevyt ovat nopea ja helppo asentaa ala- tai välipohjan päälle, minkä jälkeen lattia on heti valmis seuraavalle työvaiheelle tai rakennusaikaiseksi alustaksi. Lattian pintamateriaali voidaan tietyissä tapauksissa asentaa suoraan levyn päälle.

Energiatehokas lattialämmitysjärjestelmä

KoskiTherm-lattialämmityslevyt on suunniteltu niin, että niiden lämmönluovutus on maksimaalinen mutta lämpöä ei kuitenkaan karkaa taivaan tuuliin ja myös energiankulutus on pienempi. Asennusnopeutensa lisäksi energiatehokas lastulevystä tehty lattialämmitys säästää myös lämmityskuluissa.

Puhdas lastulevy pitää terät ehjinä

KoskiTherm-lastulevyt valmistetaan Suomen ainoassa lastulevytehtaassa Järvelässä puhtaista raaka-aineista ammattitaidolla ja valmiin lastulevytuotteen laadusta huolta pitäen. Kaikissa levyissä on 90 % sahateollisuuden sivutuotteena syntyvää puuta. Levyjä voi sahata, porata ja jyrsiä kaikilla puun työstämiseen sopivilla työkaluilla, sillä laadukas lastulevy on helposti työstettävä ja se pitää sahojen terät ehjinä. Hyvässä kunnossa oleva terä leikkaa levyä paremmin ja tuo säästöjä laitteen huoltoa ajatellen.

KoskiTherm-lattialämmityslastulevyn edut

  • Tehokas rakenne
  • Helppo ja nopea asentaa
  • Maksimaalinen lämmönluovutus vähemmällä lämmönkarkailulla ja pienempi energiankulutus
  • Heti valmis, ei tarvita massoja eikä niiden kuivumisia
  • Tasainen lämmönjakautuminen
  • Reilu säästö materiaalikustannuksissa
  • Lattian pintamateriaali voidaan asentaa suoraan levyn päälle
  • Nopea reagointi lämmönmuutoksiin
  • Ympäristöystävällinen koko elinkaarensa ajan

Lue lisää ja tutustu teknisiin tietoihin Koskisen nettisivuilta.

Ota yhteyttä