21.7.2020

Metsä Wood -koivuvanerituotteet

Metsä Wood -koivuvanerituotteet ovat korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä levytuotteita vaativiin käyttökohteisiin. Ne ovat mittatarkkoja tuotteita, joiden pinta kestää hyvin iskuja. Koivuvanereilla on erinomaiset lujuus- ja jäykkyysominaisuudet, joten ne sopivat mainiosti käyttökohteisiin, joissa materiaaleilta vaaditaan kuormituskestävyyttä. Koivuvanerilevyjä on helppo työstää ja kiinnittää tavanomaisilla työkaluilla ja kiinnikkeillä.

Pinnoitetut koivuvanerituotteet on räätälöity erilaisiin käyttökohteisiin. Pinnoitettujen levyjen pinta voi olla sileä tai kuvioitu. Sileäpintaisia fenolipinnoitettuja levyjä käytetään esimerkiksi muottilevyinä korkealaatuisissa betonivaluissa. Viirapintaiset fenolipinnoitetut levyt ovat puolestaan erinomaisia ajoneuvojen lattialevyjä erinomaisen kulutuksenkeston ja kitkaominaisuuksien ansiosta.

Metsä Wood -koivuvanereiden peruslevy Metsä Wood Birch on valmistettu ristiinliimatuista 1,4 mm:n paksuisista koivuviiluista. Viilut on liimattu sään- ja keitonkestävästi fenoliformaldehydiliimalla.  

Lisätietoa
Metsä Wood -koivuvanerituotteet
Metsä Wood -koivuvanerituotteiden tuotekortit

Ota yhteyttä