3.8.2023

Metsä Wood Koivuvanerituotteet

Metsä Wood tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia koivuvanerituotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Koivuvanerin erinomaisten lujuus- ja jäykkyysominaisuuksien ansiosta se soveltuu erittäin hyvin vaativiin käyttökohteisiin. Koivuvanerilevyjä on saatavana vakiokokoisina sekä suurempina XL ja KingSize-kokoina.

Metsä Wood Birch on kaikkien koivuvanerituotteidemme peruslevy. Teknisesti ylivoimainen pohjoinen puuraaka-aine mahdollistaa puun optimaalisen käytön tuotteiden valmistuksessa. Lopputuotteet ovat taloudellisia, mittapysyviä komponentteja, joiden lujuus-painosuhde on erinomainen. Koivuvanerilevyihin on saatavana laaja valikoima erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvia pinnoitteita.

Pinnoitteemme ovat helppohuoltoisia, liukastumista estäviä sekä kulutuksenkestäviä, ja ne täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Metsä Wood vanerituotteet täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset ja ne on testattu kansainvälisten standardien mukaisesti. Kaikki Metsä Wood tuotteissa käytetty puuraaka-aine on peräisin kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä, joiden kasvu ylittää käytön. Käyttämämme puu on jäljitettävissä ja peräisin sertifioiduista tai kontrolloiduista metsistä. Kaikilla Metsä Woodin tehtailla on sertifioitu PEFC-alkuperäseuranta (PEFC CoC:200774).

Lisätietoja: Metsä Wood Koivuvanerituotteet

Ota yhteyttä