22.7.2020

Puutoimi Helmiäispaneelit, Siparila

SIPARILA DESIGN Helmiäispaneelit USVA SILVER ja USVA PEARL Puutoimesta.

Pintakäsittelyssä hiukan helmiäistä, valaistus viimeistelee kokonaisuuden. Esim. tehosteseinäksi, sängyn päädyksi, soveltuu pintakäsittelyn puolesta myös saunapanelointiin ja pesuhuoneen kattopanelointiin.

USVA-sisustuspaneelilla on samettisen pehmeästi kiiltävä pinta, joka elää valaistuksen mukana. Sävyvaihtoehtoina ovat luonnollinen kuultava hiekka sekä metallinhohtoa tilaan tuova helmiäisharmaa. Selkeälinjaiset muodot ja aidon puun syykuviot koristavat tilaa yksinkertaisen kauniilla tavalla. USVA-sisustuspaneelit on valmistettu aidosta puusta – tästä johtuen paneelin pinnassa on pieniä puun oksia, jotka kuuluvat aitoon puuhun. Kontrastiseinien lisäksi USVA-paneeleita voi käyttää myös katossa.

USVA-sisustuspaneeleissa on piilokiinnitys mahdollisuus. Piilokiinnityksen ansiosta naulankannat eivät jää näkyviin, joten lopputuloksena on kaunis ja tasainen puupinta. USVA-paneelit ovat myös päätypontattuja, mikä mahdollistaa siistit jatkokset ja säästää materiaalia asennusvaiheessa.

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan laajimpaan sisustuspaneeli- ja listavalikoimaan, Puutoimeen. Saat halutessasi mallipalat veloituksetta mukaasi, vertailu kotona tai kohteessa on näin helpompaa.

  • Koko 15 x 90 x 2950 mm STS/6
  • Vähäoksainen mänty, pääpontattu
Myynti: 
Tarjouspyyntö/yhteydenotto

Tutustu Puutoimeen tästä!