4.9.2023

Puutoimi Lankkulaude

Moderni lankkulaude on Puutoimen suunnittelema laudekokonaisuus. Materiaalina on kotimainen lamelliliimattu kuusi. Olemme tuoneet malliin esille kaikki sävyvaihtoehtoja.

Liimaukset kestävät saunan laudekäytön. Laudelankut ovat olleet markkinoilla jo vuodesta 2018 eli kestävyydestä on jo hyvin näyttöä.

Kotimainen LAUDELANKKU; käsittelemätön kuusi, lämpökäsitelty kuusi, kuultovalkoinen, harmaa ja musta. Käsittelemättömän lankun voit sävyttää haluamaasi sävyyn. Meiltä löydät myös Teknoksen saunavahat, jotka voimme sävyttää haluamaanne kuultavaan sävyyn.

Laudelankun koko on 32 x 295 x 2350 mm.

Kuvan laudekokonaisuuden runkopuu ovat käsitelty mustalla saunavahalla. Mallin runkopuuna on höylätty kuusi 45 x 70 mm. Runkopuun kokoa voi kasvattaa, esim. 45 x 95–145 mm, riippuen mittasuhteista.

Runko voidaan asentaa kiinteäksi tai nostettavaksi ylös, jolloin saunan pesu on helpompaa. Laudetasot kannattaa asentaa irrotettavaksi. Kiinnittää huomiota lauderungon ja kannakkeiden kiinnitykseen jo panelointivaiheessa. Paneloinnin alle koolauksien väliin kiinnitetään esim. vahva vaneri tai puu, johon kannake tai lauderunko ruuvataan. Näin vältytään riittävän runkopuuvahvuuden kanssa tukijaloilta, jolloin sauna on helpommin pestävissä.

Näistä voit rakentaa myös esim. pöytä- / penkkiryhmän ym. Leveästä lankkulauteesta on helppo rakentaa itsekin laadukkaat ja tyylikkäät lauteet. Poikkea myymälässämme, opastamme mielellämme hyviin valintoihin. Valikoimamme paneeleissa ja listoissa on vertaansa vailla, oli sitten kyseessä sauna, pesuhuone, olohuone, mökki tai huvila.

Myynti: 
Tarjouspyyntö / yhteydenotto

Tutustu Puutoimeen tästä!