21.7.2020

Puutoimi Lankkulaude

Moderni lankkulaude on Puutoimen suunnittelema laudekokonaisuus. Materiaalina kotimainen kuusi.

Laudelankut ovat lamelliliimattuja, liimaukset kestävät saunan laudekäytön. Näistä voit rakentaa myös esim. pöytä/ penkkiryhmän ym. Leveästä lankkulauteesta on helppo itsekin rakentaa laadukkaat ja tyylikkäät lauteet. Poikkea myymälässämme, opastamme mielellämme
hyviin valintoihin. Valikoimamme paneeleissa, listoissa on vertaansa vailla, oli sitten kyseessä sauna, pesuhuone, olohuone, mökki, huvila.

Laudelankut ovat kotimaista kuusta, käsittelemätön, kuultovalkoinen ja harmaa. Käsittelemättömän voit sävyttää haluamaasi sävyyn, meiltä löytyy myös saunavahat, useissa eri väreissä.

Laudelankun koko on 32 x 295 x 2350 mm.

Runkopuu on käsitelty mustalla saunavahalla. Mallin runkopuun koko on 45 x 70 höylätty. Runkopuun kokoa voi kasvattaa, esim. 45 x 95 – 145 mm, riippuen mittasuhteista.

Runko voidaan asentaa kiinteäksi, tai nostettavaksi ylös, jolloin saunan pesu on helpompaa. Laudetasot kannattaa asentaa irrotettavaksi. Lauderungon tai kannakkeiden kiinnitykseen kannattaa kiinnittää huomiota, kun tehdäänseinäpanelointia, eli paneloinnin alle koolauksien väliin kiinnitetään esim. vahva vaneri tai puu, johon kannake tai lauderunko ruuvataan.

Myynti: 
Tarjouspyyntö / yhteydenotto

Tutustu Puutoimeen tästä!