4.9.2023

Puutoimi Sauna

Puutoimen laaja saunapuutavara valikoima on vertaansa vailla. Valikoimamme sisältää kaikki saunasisustamisen kestosuosikit ja pyrimme olemaan puusisustamisen etulinjassa etsien  ja varastoiden uutuudet ensimmäisten joukossa.

Myymälämme näyttelytilassa asiakkaamme pääsevät näkemään paneelit ja laudepuut asennettuina pintoina. Seitsemässä mallisaunassamme on laaja kattaus saunasisustamisen suosikkituotteita, joista asiakas pääsee helposti valikoimaan omat suosikkisävynsä, paneeliprofiilit, lautojen leveydet sekä mallin siitä kuinka saunatila halutaan toteuttaa.

MateriaaliHaapa, Lämpökäsitelty haapa, Saunasuojattu haapa, Tervaleppä, Lämpökäsitelty tervaleppä, Thermo Royal – lämpökäsitelty apachi, Hovipuu – lämpökäsitelty keisaripuu, Lämpökäsitelty radiata, Lämpökäsitelty kotimainen mänty, Kotimainen kuusi, Lämpökäsitelty kuusi, Saunasuojattu kuusi. Jalopuupaneeleina saarni ja koivu.
LauderatkaisutValikoimamme sisältää em. materiaaleista valmistettuja laudelautoja ja lankkuja useissa leveyksissä. Meiltä myös vaivattomat vakio valmislaude-elementit ja nousujakkarat sekä saunan- ja pesuhuoneiden puupenkit. Tutustu tuotevalikoimaan puutoimi.fi/saunapaneelit-laudepuut/
ProfiilimmeUseita eri profiileja. Vakioprofiiliemme lisäksi toimitamme myös asiakkaiden toiveiden mukaisia erikoisprofiileja.
PintakäsittelySuosittelemme kaikille puupinnoille saunoissa ja pesuhuoneissa pintakäsittelyä. Suosimamme pintakäsittelyaineet saunoihin ovat Saunavaha ja Parafiiniöljy. Saunavahan voimme sävyttää halutessanne kaikkiin värikarttojen kuultaviin sävyihin.
Parafiiniöljy nostaa puutuotteiden sävyä runsaammin esiin kuin vaha, tehden pinnoista myös eläväisempiä. Parafiiniöljy tuo myös puun syykuvion paremmin esille. Emme suosittele kellastamisen vuoksi parafiiniöljyä vaalealle haavalle ja kuuselle

Sauna verhousmateriaalien toimittajat ovat alansa ammattilaisia. Toimimme varastoivana jälleenmyyjänä seuraaville saunatuotteiden valmistajille: Standwood Oy, Marron Wood Oy, Karava Oy, Lauta Oy, Aureskoski Oy, Genetrade Oy, Metsäpalvelu Turunen Oy, Pieksäwood Oy, Siparila Oy, Novo Wood Oy, Puumerkki Oy.

Toimitamme tarvittaessa tuotteet kohteeseen ympäri Suomen.

Myynti: 
Tarjouspyyntö / yhteydenotto

Tutustu Puutoimeen tästä!