22.7.2020

Puutoimi Sauna

Näyttelytiloissamme voit vertailla saunan puupintoja. Esillä muun muassa kuusi saunaa erilaisin seinä, katto- ja laudemateriaalein. Ideoita, vinkkejä ja puuasiantuntevan henkilökunnan ohjeet onnistuneeseen saunaprojektiin. Kaikista paneeleista – ja listoista saatavana mallipalat mukaasi, myös postituspalvelu.

Valikoimissa myös saunan penkit, selkänojat, väliritilät, laudekulmat, laudepäädyt yms.

Tarjoamme maan laajimpiin kuuluvan valikoiman saunaverhoustuotteita, paneeleita – ja listoja. Valikoimastamme löytyy n. 400 erilaista listamallia sekä n. 290 paneelimallia saunaan – ja sisustamiseen.

MateriaaliKotimainen kuusi, Lämpökäsitelty mänty, Tervaleppä, Haapa, myös lämpökäsiteltynä, Magnolia*, Radiata*, Hemlock, Harjapintaiset lämpökäsitellyt haapa- ja leppäpaneelit. (* Lämpökäsiteltynä)
LauderatkaisutUseita vaihtoehtoja laudepuuna, sekä helposti itse asennettavia valmislaudevaihtoehtoja. Katso lisää www.puutoimi.fi
ProfiiliUseita eri profiileja. Vakioprofiilien lisäksi toimitamme tilauksesta myös erikoisprofiileja.
PintakäsittelySuosittelemme saunaverhoustuotteiden pintakäsittelyyn Parafiiniöljyä tai Supi Saunavahaa. Saunavaha sävyissä kirkas, valkoinen, musta ja harmaa. Supi kirkas vaha ei kellerrä haapamateriaalia, kuten parafiiniöljy.

Sauna verhousmateriaalien toimittajat ovat alansa ammattilaisia. Toimimme varastoivana jälleenmyyjänä seuraaville saunatuotteiden valmistajille: Brenstol, Genetrade, HaServ ja Warkop  Oy. 

Toimitamme tarvittaessa tuotteet perille kaikkialle Suomeen tai ulkomaille.

Myynti: 
Tarjouspyyntö / yhteydenotto

Tutustu Puutoimeen tästä!