21.7.2020

Svarvars Hienosahattu sileäpontti -paneeli

Hienosahattu sisustuspaneelimme on ulkomuodoltaan luonnollinen ja maalaismainen. Se sopii sinulle joka haluat luoda jännittävän ja eloisan sisustuksen. Paneelia voidaan käyttää sekä vaaka- että pystysuorassa, taustaseinänä tai vaikka kattopaneelina.

Ponttityypin ansiosta liitos on melkein huomaamaton, ja se muodostaa lähestulkoon tasaisen pinnan. Hävikin minimoimiseksi myös paneelin pää on pontattu, asentaminen käy helposti sekä nopeasti.

Asennus vinkit:

  • Paneeli voidaan ruuvata tai naulata
  • Käytä uppokantaruuveja tai dyckert-nauloja
  • Halutessasi peittää naulojen päät, voit naulata ponttiin
  • Valitse hienosahattu, mikäli toiveena on maalaismainen lopputulos
  • Jos paneeli maalataan, tee se ennen asennusta rakojen välttämiseksi

Paneelia ei ole kuivattu, siksi suosittelemme että paneelia säilytetään sisälämmössä vähintään 2 viikkoa ennen asennusta. Asennetaan tiiviisti.

Leveys120 / 145 mm
Paksuus18 mm
VäriFrosty White, Sandy Grey, Black Liquorice, Natural
MenekkiKoko: 18x120mm, menekki 9,1 jm/m² Koko 18x145mm, menekki 7,4 jm/m²
Pakettikoko5 paneelia/paketti, folioitu nippu, säänkestävä
VarastotuoteKaikkia paneeleja löytyy varastotavarana

Mistä johtuu, että juuri me Svarvarilla osaamme paneelit?

Svarvarin Puutavarakaupan naapurissa sijaitsee Ekopaint. Ekopaint höylää ja maalaa paneelimme. Käytettävissämme on jatkuvasti kotimaista, laadukasta puutavara, höyläämön läheisyyden ansiosta varastostamme löytyy aina paneeleja. Teemme yhteistyötä myös Spikbackan Maalamon kanssa, ensisijaisesti petsaukseen ja lakkaukseen liittyen.

Puutavaraliikkeessämme kaikki on helposti saatavilla. Voit ajaa suoraan varastorakennusten läpi, ja lastaus käy huolettomasti. Meillä on myös sujuva yhteistyö paikallisten kuljetusyhtiöiden kanssa, näin ollen voimme tarjota kuljetukset kiinteään hintaan.

Tietämyksemme perustuu myös aitoon kiinnostukseen puunkäsittelyä, puusepäntyötä ja sisustamista kohtaan. Myyjämme auttavat mielellään, sekä antavat neuvoja ja vinkkejä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Yhdessä voimme laskea miten paljon puutavaraa tarvitset ja täten minimoida hävikkiä. Varastostamme löytyy myös ruuveja ja nauloja paneelityötä varten.

Tule käymään ja innostu!

Saadaksesi paremman käsityksen siitä miltä paneelit näyttävät todellisuudessa, toivotamme sinut tervetulleeksi näyttelytilaamme. Siellä voit tutustua eri paneelivaihtoehtoihin, pinta- ja värivaihtoehtoihin. Malliseinämme helpottavat vertailua.

Valmistaja: 
Svarvars Trävaruhandel Oy
Ratakatu 39
66900 Uusikaarlepyy
Puh. 06 7889950
Sposti: sales@svarvars.fi