22.7.2020

Svarvars Petsatut sisustuspaneelit

Petsatut ja lakatut paneelimme ovat sileäpintaisia ja kauniin kiiltäviä. Pintakäsittely korostaa puun luonnollista juovikkuutta.

Pintakäsitelty paneeli soveltuu erinomaisesti kylpyhuoneeseen, keittiöön tai apukeittiöön kaakeliin ja klinkkeriin yhdistettynä. Tilauksesta petsaamme haluamasi värisävyn. Varastostamme löytyy myös pienempiä eriä, pääasiallisesti niissä väreissä joiden kysyntä on suuri (esim. saksanpähkinä ja harmaa).

Leveys120 mm
Paksuus14 mm
ProfiiliSTV
VäriCharcoal Grey, Brushed Walnut, Ocra Orange, Sage Green, Carmine Red
Menekki9,1 lm/m2
Pakettikoko6 paneelia/paketti, folioitu nippu, säänkestävä
VarastotuoteVärit Charcoal Grey ja Brushed Walnut varastotuotteita
TilaustuoteVärit Ocra Orange, Sage Green ja Carmine Red tilaustuotteita

Lue lisää Svarvarsin nettisivuilta.

Mistä johtuu, että juuri me Svarvarilla osaamme paneelit?

Svarvarin Puutavarakaupan naapurissa sijaitsee Ekopaint. Ekopaint höylää ja maalaa paneelimme. Käytettävissämme on jatkuvasti kotimaista, laadukasta puutavara, höyläämön läheisyyden ansiosta varastostamme löytyy aina paneeleja. Teemme yhteistyötä myös Spikbackan Maalamon kanssa, ensisijaisesti petsaukseen ja lakkaukseen liittyen.

Puutavaraliikkeessämme kaikki on helposti saatavilla. Voit ajaa suoraan varastorakennusten läpi, ja lastaus käy huolettomasti. Meillä on myös sujuva yhteistyö paikallisten kuljetusyhtiöiden kanssa, näin ollen voimme tarjota kuljetukset kiinteään hintaan.

Tietämyksemme perustuu myös aitoon kiinnostukseen puunkäsittelyä, puusepäntyötä ja sisustamista kohtaan. Myyjämme auttavat mielellään, sekä antavat neuvoja ja vinkkejä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Yhdessä voimme laskea miten paljon puutavaraa tarvitset ja täten minimoida hävikkiä. Varastostamme löytyy myös ruuveja ja nauloja paneelityötä varten.

Tule käymään ja innostu!

Saadaksesi paremman käsityksen siitä miltä paneelit näyttävät todellisuudessa, toivotamme sinut tervetulleeksi näyttelytilaamme. Siellä voit tutustua eri paneelivaihtoehtoihin, pinta- ja värivaihtoehtoihin. Malliseinämme helpottavat vertailua.

Valmistaja: 
Svarvars Trävaruhandel Oy
Ratakatu 39
66900 Uusikaarlepyy
Puh. 06 7889950
Sposti: sales@svarvars.fi