21.7.2020

Svarvars Oksattomat sisustuspaneelit

Oksattomat/vähäoksaiset paneelit on valmistettu korkealaatuisesta puutavarasta. Korkean laadun ansiosta pinta tuo myös maalattuna esiin aidon puun tunteen. Pintakäsitellyt paneelimme tarkistetaan perusteellisesti ennen kittausta, perusmaalausta ja maalausta (kaksi kertaa).

Perinteiseen ja klassiseen sisätilaan suosittelemme sormipaneelia tai helmiponttia. Paneeleita voidaan myös käyttää muussa kodin sisustuksessa, kuten esimerkiksi kaapin ovissa ja laatikoissa.

Leveys95 mm
Paksuus15 mm
ProfiiliHEP, STP, STV
VäriNatural, White
Menekki11,8 lm/m²
Pakettikoko8 paneelia/paketti, folioitu nippu, säänkestävä

Mistä johtuu, että juuri me Svarvarilla osaamme paneelit?

Svarvarin Puutavarakaupan naapurissa sijaitsee Ekopaint. Ekopaint höylää ja maalaa paneelimme. Käytettävissämme on jatkuvasti kotimaista, laadukasta puutavara, höyläämön läheisyyden ansiosta varastostamme löytyy aina paneeleja. Teemme yhteistyötä myös Spikbackan Maalamon kanssa, ensisijaisesti petsaukseen ja lakkaukseen liittyen.

Puutavaraliikkeessämme kaikki on helposti saatavilla. Voit ajaa suoraan varastorakennusten läpi, ja lastaus käy huolettomasti. Meillä on myös sujuva yhteistyö paikallisten kuljetusyhtiöiden kanssa, näin ollen voimme tarjota kuljetukset kiinteään hintaan.

Tietämyksemme perustuu myös aitoon kiinnostukseen puunkäsittelyä, puusepäntyötä ja sisustamista kohtaan. Myyjämme auttavat mielellään, sekä antavat neuvoja ja vinkkejä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Yhdessä voimme laskea miten paljon puutavaraa tarvitset ja täten minimoida hävikkiä. Varastostamme löytyy myös ruuveja ja nauloja paneelityötä varten.

Tule käymään ja innostu!

Saadaksesi paremman käsityksen siitä miltä paneelit näyttävät todellisuudessa, toivotamme sinut tervetulleeksi näyttelytilaamme. Siellä voit tutustua eri paneelivaihtoehtoihin, pinta- ja värivaihtoehtoihin. Malliseinämme helpottavat vertailua.

Leveys: 95 mmPaksuus: 15 mmProfiili: HEP, STP, STVVäri: Natural, WhiteMenekki: 11,8 lm/m2Pakettikoko: 8 paneelia/paketti, folioitu nippu, säänkestävä.

Valmistaja: 
Svarvars Trävaruhandel Oy
Ratakatu 39
66900 Uusikaarlepyy
Puh. 06 7889950
Sposti: sales@svarvars.fi