22.7.2020

WISA®-Paintply maalattavaksi sopiva kuusivaneri

WISA-Paintply on kevyt ja luja kuusivaneri, joka on päällystetty maalattavaksi sopivalla pinnoitteella. Sileä, tasainen ja halkeilematon pinta on täydellinen pohja useimmille maaleille ja muille pintamateriaaleille. Pohjamaalauksen lisäksi kaksi maalauskertaa riittää antamaan peittävän pinnan. Maalattavaksi valmis pinta yhdistettynä havuvanerin keveyteen tekee WISA-Paintplystä aikaa ja kustannuksia säästävän monikäyttöinen rakennuslevyn. Se sopii maalattaviin kohteisiin, niin sisällä kuin ulkona.

Peruslevy

Peruslevy on ristiinliimattua kuusivaneria.

Liimaus

Säänkestävä liimaus, joka täyttää standardin EN 314-2/luokka 3 ja E1-luokan (EN 13986) vaatimukset.

Pinta

Etupinta: Fenolihartsilla impregnoitu maalauspohjapaperi.
Tausta: Kuten etupinta tai tummanruskea fenolifilmi, joka toimii kosteussulkuna.

Maalausohjeet

WISA-Paintplyn etupinta toimii maalin tartuntaa parantavana maalauspohjakalvona, jonka ansiosta maalauspinnasta tulee tasainen ja yhtenäinen. Pinnan voi maalata useimmilla maaleilla, maalityyppi valitaan aina käyttökohteen mukaan. Sopivuus on hyvä varmistaa maalinvalmistajalta.

Levyn pinnan on oltava kuiva ja puhdas ennen maalausta, tarvittaessa pinta voidaan hioa kevyesti. Jos tuotetta käytetään ulko-olosuhteissa, on vaneri suojattava aina sekä pinnasta että reunoilta.

Vaneri maalataan kerran pohjamaalilla ja 2 kertaa käyttökohteen mukaisesti sisä- tai ulkokäyttöön soveltuvalla pintamaalilla. Noudata maalinvalmistajan ohjeita.

Reunasuojaus, jos tuotetta käytetään ulko-olosuhteissa:  Reunat maalataan 1-2 kertaa ulkokäyttöön soveltuvalla maalilla.

Lisää tietoa kuten levykoot, paksuudet ja painot löydät täältä.